Αλεξάνδρα Γιαννακού

Η μουσική ενώνει τον κόσμο! Χωρίς να ξεχωρίζει γλώσσα, είδος ή χιλιόμετρα. Αυτό πίστευα πάντα και αυτό με έκανε να αγαπήσω τη μουσική και κάθε κομμάτι της ξεχωριστά. Από μικρή μπλεγμένη με τις ραδιοφωνικές συχνότητες και εκπομπές, ήρθε και η ώρα να συνταξιδέψω κι εγώ με τη… ΧΟΑΝΗ του Θερμαϊκού !

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, με μισή καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, στο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό όμως πάντα ρεπορτάζ, αν και τα τελευταία χρόνια με κέρδισε περισσότερο η σεναριακή και συγγραφική γραφή. Μαμά δύο μικρών παιδιών στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, τη Φαίδρα και τον Περσέα.

Μαζί θα πίνουμε τον (μάλλον) δεύτερο πρωινό καφέ, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-12.00, ακούγοντας ελληνική και ξένη έντεχνη, ροκ και ποιοτική ποπ μουσική, με χαρούμενες νότες και μικρά “σφινάκια” από πολιτιστικά & καλλιτεχνικά νέα -του δήμου μας και όχι μόνο-, καθώς και διάφορα παράξενα και αστεία που συμβαίνουν γύρω μας! Και αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… ραντεβού μαζί στη… “ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”

Share: