Χριστίνα Κουτουκίδου

Ας ξανασυστηθούμε λοιπόν! Είμαι η Χριστίνα, παντρεμένη και μητέρα 2 κοριτσιών στη εφηβεία. Σπούδασα Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και εργάζομαι ως Rental Agent σε εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων και ως Virtual Assistant (part-time). Η ενασχόλησή μου με το διαδικτυακό ραδιόφωνο ξεκίνησε πριν 10 χρόνια, όταν επιτέλους βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με το κρυφό μου όνειρο!

Αυτή η αίσθηση του να επικοινωνείς με κόσμο απ όλα τα μέρη της γης μέσω της μουσικής πραγματικά με συνεπήρε και έκτοτε αυτή η επικοινωνία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Πίσω από το μικρόφωνο ένιωσα ασφαλής, δεν ήμουν εκτεθειμένη σε βλέμματα που μπορεί να επηρέαζαν το λόγο μου. Έτσι οι σκέψεις άρχισαν να ξεδιπλώνονται αβίαστα και τα συναισθήματα να βρίσκουν διέξοδο συνοδευόμενα με μουσική, που άλλοτε σκοπό είχε να μας ανεβάσει και άλλοτε να μας θυμίσει τις πληγές του παρελθόντος.

Αυτή η μαγεία της εναλλαγής των συναισθημάτων χαρακτηρίζει τις ώρες που μοιράζομαι εδώ και ένα χρόνο μαζί σας στη Χοάνη. Φεύγουμε παρέα για ένα δίωρο, αφήνουμε τη μουσική να γεμίσει την ψυχή μας, λέμε τα νέα μας στο chat(εδώ γελάμε λίγο παραπάνω!) και φυσικά τα περίεργα νέα ανά τον κόσμο. Όλα αυτά λοιπόν συμβαίνουν κάθε Πέμπτη πρωί στις 10:00 όπου «Τα λέμε μετά μουσικής»!Σας περιμένω… γιατί το ΜΑΖΙ έχει άλλη δύναμη!

Share: