Κατερίνα Ακριτίδου

Κατερίνα Ακριτίδου

Η Κατερίνα Ακριτίδου (Catherine Akritides) τελείωσε Γαλλική Φιλολογία κι έκανε σπουδές στο Life Coaching. Το Well Living είναι μια βασική της προτεραιότητα  για αυτό έγινε στην πορεία διακοσμήτρια με πολύ μαξιμαλιστικές και vintage διαθέσεις. Τοποθετεί στον ίδιο χώρο χρώματα και υλικά διαφορετικά μεταξύ τους και μετατρέπει το οποιοδήποτε κατάλυμα σε παραμυθένιο σκηνικό. 

Πρόσφατα έκανε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στη βραχυχρόνια μίσθωση, υποσχόμενη στους καλεσμένους της μια ονειρεμένη και αξέχαστη διαμονή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Αρθρογραφεί σε διάφορα blogs (ξεκίνησε από το flotsa) για διάφορα θέματα, κυρίως ταξιδιωτικά, διακόσμησης και θεάματος.

Αγαπάει πολύ τη παλιά μουσική και γενικά οτιδήποτε παλιό και διαχρονικό σαν το “παλιό, καλό κρασί”

Η ραδιοφωνική της εκπομπή στη Χοάνη (του Θερμαϊκού) ονομάστηκε “Γόβα Στιλέτο” καθώς είναι ταξιδεύτρια, λατρεύει τις εξορμήσεις και έχει πάντα μέσα στην τσάντα της ένα τουλάχιστον ζευγάρι γόβες για τις ανάγκες της φωτογραφίας που θα τραβήξει.

Η” Γόβα Στιλέτο” της Κατερίνας είναι μια ταξιδιάρικη μουσική εκπομπή με αφιερώματα σε χώρες που επισκέφτηκε (αλλά και που δεν επισκέφτηκε) και ακούσματα από την τιμώμενη χώρα που φιλοξενεί κάθε φορά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της κάνει ευχάριστα διαλείμματα με περίεργες ιστορίες, κουίζ με γρίφους και αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις που άφησαν εποχή!

Ένα ευχάριστο δίωρο που περνάει σαν νεράκι, με τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές της και τη μοναδική της φιλοξενία στους φίλους που τη συντροφεύουν στη “ΓΌΒΑ ΣΤΙΛΈΤΟ”! 

Share: