Άσπα Λέτσιου

Είμαι η  Άσπα Λέτσιου, είμαι από τη Λάρισα. Έχω δύο κόρες τις οποίες λατρεύω και είμαι η πιο ψηλή της παρέας των παραγωγών, ακόμα και των αντρών! Μου αρέσουν τα ταξίδια με τρένο και να απολαμβάνω τον κλασικό τους ήχο πάνω στις ράγες, αγναντεύοντας το ανάγλυφο που ξεπηδάει από τα παράθυρα.
Αγαπάει το διάβασμα και κυρίως βιβλία που έχουν να κάνουν με τη ψυχολογία. Είναι φίλη των ζώων κι είχε στο παρελθόν τη συντροφιά δύο σκύλων των οποίων η απώλεια τη συγκλόνισε… Μισεί το ψέμα και δηλώνει ότι είμαστε η αλήθεια μας και οι επιλογές μας! Περπατάει πολύ καθημερινά γιατί πιστεύει ότι το περπάτημα είναι η καλύτερη γυμναστική.


Η εκπομπή της “Λαϊκά και Ελληνικά” κάθε Δευτέρα βράδυ 22:00 – 00:00 είναι εμπνευσμένη από το Λαϊκό τραγούδι και το Ελληνικά για να μπορεί να συμπεριλάβει ο, τι ελληνικό άκουσμα της αρέσει. Γενικά είναι λάτρης της λαϊκής μουσικής και του χειμώνα για αυτό και μας υπόσχεται να μας ζεστάνει με όλα αυτά τα μηνύματα πάθους, αγάπης, ξενιτιάς και προδοσίας που περνάνε μέσα από τα λαϊκά τραγούδια της Ελλάδας!
Στις εκπομπές της επιλέγει κυρίως παλαιότερα λαϊκά άσματα που έχουν χαράξει όλα λίγο πολύ το παρελθόν μας και μας ανασύρουν αναμνήσεις άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε πιο λυπητερές….

Share: