Γεωργία Αγγελή

Βιογραφικό Γεωργίας Αγγελή για Χοάνη

Καλώς ήρθατε φίλοι και φίλες αναγνώστες της Χοάνης του Θερμαϊκού.

Είμαι αφηγήτρια πολλά χρόνια, ερευνώ και μαζεύω βιβλία εδώ και δεκαετίες. Γι’ αυτό ίσως δεις παραμύθια και ιστορίες μη συνηθισμένα. Είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και απέραντης αγάπης για το παραμύθι, το καλό βιβλίο και τις ιστορίες. Τους ενήλικες και εφήβους θα σας “ξαφνιάζω” με ιστορίες που δεν είναι παραμύθια.

Επίσης, είμαι λάτρης της μυθολογίας συχνά θα σας στέλνω και μυθολογίες του κόσμου και βεβαίως ελληνική μυθολογία, αλίμονο η μυθολογία μας διδάσκεται παγκοσμίως δεν θα την μαθαίνουμε εμείς; Κι εγώ μαζί με εσάς αιώνια μαθήτρια και αφηγήτρια με μια καρδιά που αρνείται να γεράσει θα σας στέλνω αφηγήσεις μου. Σαν πρώτη λοιπόν γνωριμία η προσωπική μου σελίδα είναι www.angeligeorgia.gr

Σας ενημερώνω, στην σελίδα, που προανάφερα, μπορείτε να διαβάσετε παραμύθια, άρθρα για μύθους. Επίσης, θα με βρείτε στην Χοάνη του Θερμαϊκού, κάθε Σάββατο στις 17.00 Άνθρωποι και Ιστορίες Κυριακή στις 11.00 με την ραδιοφωνική μου εκπομπή Μύθοι και Πολιτισμοί. Η εκπομπή θα παρουσιάζει μυθολογία και παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο. Επίσης θα γίνεται και παρουσίαση βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας με συνέντευξη του συγγραφέα.

 Μπορείτε να με βρείτε και στο κανάλι μου στο Youtube : https://www.youtube.com/@angeligeorgia808

Share: