Οι… ”Μώβ Σκιές” της Μάγδας Κισσούδη παρουσιάζονται στην Γνώση

Πού μπορεί να κρύβεται η ευτυχία; Στους έρωτες, στην επαγγελματική καταξίωση ή στη γαλήνη της ψυχής;
Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12:00 οι εκδόσεις Γράφημα και ο βιβλιοχώρος Γνώση (Αμπελοκήπων 39-Περαία) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου ”Μώβ Σκιές” της Μάγδας Κισσούδη.
Ποιά είναι όμως η Μάγδα Κισσούδη ;

Η συντοπίτισσα μας Μάγδα Κισσούδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε δημοσιογραφία στο Κ.Ε.Φ.Κ.Σ. Για 13 ολόκληρα χρόνια εργάστηκε στην τηλεόραση,(TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, TV EUROPE ONE, TV B.S.) παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων και ποικίλες ενημερωτικές εκπομπές.
Παράλληλα ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο και την έντυπη δημοσιογραφία. Από τα παιδικά της χρόνια έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην λογοτεχνία και στην ποίηση, γεμίζοντας τις λευκές σελίδες των τετραδίων της, με ιστορίες, ποιήματα και στίχους τραγουδιών. Το 1999 εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ» και το 2018 το παιδικό Χριστουγεννιάτικο μυθιστόρημα «ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ;», ενώ κείμενα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης.
Το βιβλίο ΜΩΒ ΣΚΙΕΣ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Γράφημα, είναι το πρώτο μυθιστόρημά της για ενήλικες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πού μπορεί να κρύβεται η ευτυχία; Στους έρωτες, στην επαγγελματική καταξίωση ή στη γαλήνη της ψυχής;
Ποιος καθορίζει τις ζωές τους; Εκείνες ή το πεπρωμένο τους; Πώς μπορούν να υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες, μέσα σε μία αδελφική φιλία;
Τραγικές, μοιραίες στιγμές, γίνονται σκιές, που ξέρουν μόνο να ακολουθούν τη ζωή… μια ζωή που ταλαντεύεται σε μωβ αποχρώσεις…
Ένιωσα ένα αεράκι να αγγίζει την ψυχή μου κι ανατρίχιασα. Έτσι θα έρχεται και θα φεύγει από κοντά μου, σκέφτηκα. Όπως κάνει τόσα χρόνια κι εκείνη!!!
Δυο μωβ σκιές θα με ακολουθούν για πάντα!!!
Μωβ Σκιές – Μάγδα Κισσούδη Εκδόσεις Γράφημα

Δημοσιεύειγια την Χοάνη του Θερμαϊκού : Χρήστος Περιβολάρης

Share: