Βαγγέλης Βαλάσης

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη! Ένιωθα έλξη για την μουσική από μικρός και περίπου στα 12 άρχισα να μαθαίνω κιθάρα! Στις αρχές του 1978 τυχαία φτάνει στα αυτιά μου ο δίσκος των Sex Pistols ,Never Mind….. και αυτό πραγματικά αποτέλεσε αυτό που λέμε to the point, μιας και τόσο η τρομακτική ενέργεια του rock ‘n roll που υπήρχε εκεί μέσα ,όσο και ο μεγάλος δρόμος μουσικής γνώσης που άνοιξε μπροστά μου ,από το ενδιαφέρον που μου προκλήθηκε αποτέλεσαν κομβικό σημείο στην ζωή μου!

Η συνέχεια ήταν συναρπαστική, μέλος σε συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, συμμετοχές σε δίσκους, δεκάδες Live, που έπειτα έγινε επαγγελματική ενασχόληση. Αργότερα, για περίπου δύο δεκαετίες σαν μουσικός με πολύ γνωστά ονόματα, δημιουργία ενός studio ηχογράφησης , προβών το θρυλικό Riff στην Θεσσαλονίκη , από όπου πέρασαν όλα τα μεγάλα γκρουπ της πόλης και όχι μόνον.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες σαν τεχνικός ήχου, φώτων, με εταιρεία στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού! Εδώ και  κάποια χρόνια ασχολήθηκα με το ιντερνετικό ραδιόφωνο το οποίο από πάντα ήταν ένα κρυφό απωθημένο και το ξεκίνησα από καθαρή αγάπη στην μουσική. Συμμετείχα σε κάποια άλλα ιντερνετικά ραδιόφωνα πριν από την Χοάνη, με καλούς φίλους και φίλες οι οποίοι με την δική τους παρότρυνση με ώθησαν να ασχοληθώ κάπως παραπάνω και με μεγαλύτερη συνέπεια για αυτό και τους ευχαριστώ πραγματικά.

Η Χοάνη ήταν μια ιδέα που είχα από καιρό και πραγματικά όταν υλοποιήθηκε το τεχνικό μέρος βρέθηκαν και αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι, οι υπόλοιποι παραγωγοί του σταθμού που μαζί τους πήρε σάρκα και οστά το όλο εγχείρημα!

Τελευταίος και πιο σημαντικός κρίκος στην υλοποίηση εσείς , οι φίλοι μας γνωστοί και άγνωστοι που μας ακούτε και πραγματικά μας αγκαλιάσατε από την αρχή, μας στηρίζετε και σε αυτή την αμφίδρομη και μοναδική σχέση είμαι σίγουρος πως θα γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι! Η μόνη μας υπόσχεση είναι το να γινόμαστε καλύτεροι συνεχώς!

Μαζί τα λέμε.. Κάθε Τετάρτη 22.00 – 24.00 με το μουσικό update, και την Πέμπτη 22.00 – 24.00 Χοάνη Rocks

Με εκτίμηση

Βαγγέλης Βαλάσης

Ακούστε σε επανάληψη την τελευταία εκπομπή μου:

Αρχείο Εκπομπών ανα Ημερομηνία:

07/12/2023

Share: