Ζωή Βουζίκα

Ζωή και μουσική !Η ζωή δεν περνά όμορφα χωρίς τη μουσική Έτσι και εγώ με το όνομα Ζωή πορεύτηκα από την αρχή και την μουσική να με συνοδεύει σε κάθε μου στιγμή. Δεν έμαθα να παίζω κάποιο μουσικό όργανο και σίγουρα δεν έχω φωνή καλλιτέχνη, έτσι διάλεξα τον άλλο δρόμο για να κάνω το ταξίδι της ζωής με μουσική. Από τότε που με θυμάμαι άκουγα ότι κι αν έκανα μουσική. Κάθε ωραία μου ή δύσκολη στιγμή συνδέεται με έναν ήχο ένα στιχάκι ένα τραγούδι μια μουσική..

Η μαμά μου φώναζε και μου λέγε, κλειστό επιτέλους παιδάκι μου κάποια στιγμή αυτό το ραδιόφωνο ! θα καεί ή ..πάλι τρως τα λεφτά σου στα τραγούδια; Ένα δισκοπωλείο στη Σέρρες το melody ήταν καθημερινή βόλτα για να βρούμε νέους ή παλιούς δίσκους. Σαν φοιτήτρια με έναν φίλο μου τον Γιάννη, εκείνος έπαιζε κιθάρα ώρες ατελείωτες κι εγώ σκάρωνα στιχάκια για να γράψουμε τραγούδι. Ότι και να θυμηθώ έχει μουσική. Κάθε καλή ή δύσκολη στιγμή έχει μουσική. Άπειρα τραγούδια στίχοι νύχτες και μέρες σε σταθμούς ραδιοφωνικούς να ακούω να παίζω να κάνω αφιερώσεις..

Ραδιοφωνική παραγωγός κυρίως από χόμπι που έγινε λατρεία, τα τελευταία χρόνια πιο ενεργά, σε ιντερνετικούς σταθμούς. Με εκπομπές συνδυασμένες με μουσική και λόγο. Έτσι, για να μοιράζομαι ότι αξίζει να μοιραστεί και να έχει και μουσικό χαλί. Λάτρης της τζαζ, της ροκ, της σόουλ και της έντεχνης αλλά όχι μόνο…Ακούω σχεδόν! όλα τα είδη μουσικής και πάντα κάτι καινούριο ανακαλύπτω. Αυτό που λέω όταν μιλάω για την μουσική, είναι πως ευτυχώς όσα χρόνια και να ζήσω πάντα θα υπάρχει κάτι νέο να ανακαλύπτω και να ηχεί μία καινούρια νότα στα αυτιά μου μα και να ξεκλειδώνει σαν κλειδί του σολ αγάπη στην καρδιά μου!

Εδώ στη Χοάνη του Θερμαϊκού θα τα λέμε μαζί κάθε Τετάρτη απόγευμα στις 20:00 και για ένα δίωρο στην εκπομπή Better Together και θα μαθαίνουμε τα νέα τα πολιτιστικά και όχι μόνο του δήμου Θερμαϊκού αλλά και πάλι …όχι μόνο ! Ανυπομονώ! να γίνουμε παρέα γιατί..
Ζoi means life and life is better with music! So it’s better ..together!  

Share: