Φύρδην Μίγδην-Η Μικρή μας Πόλη

Του Θόρντον Ουάιλντερ

Θεατρική Ομάδα Σ.Π.Α.Θ.Α.Τ. «Φύρδην Μίγδην.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του Διονύσου και του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας για τη θερμή υποδοχή και την άριστη φιλοξενία και τους ευχόμαστε να είναι γεροί και δημιουργικοί ώστε το Γκατζολάκι να συνεχίζει με δύναμη να προσφέρει πολιτισμό σε όλη την Ελλάδα!
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας, Κτήμα Γεροβασιλείου (Domaine Gerovassiliou) (χρυσός) και Perrone Real Estate (αργυρός) όπως και το σύλλογό μας, το Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας, χωρίς τους οποίους το ταξίδι μας στην Ορεστιάδα δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί! Ελπίζουμε να σας κάναμε υπερήφανους!

Στα φώτα και τον ήχο μας συνόδευσε ο Βαγγέλης Βαλάσης Ηχόραμα Μουσικός οίκος Περαία Θεσσαλονίκης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά! Despina Prodromidoy κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, για άλλη μια φορά ζωγράφισες! Χαρίκλεια Ζαγοριανού αν και δεν ήσουν μαζί μας αυτή τη φορά, η παράσταση φέρει ανεξίτηλα το σημάδι σου!
Είστε υπέροχοι, σας ευχαριστούμε!
Giota Alexopoulou: το μυαλό και η καρδιά και η δύναμη αυτής της ομάδας. Πάντα και πάντα και για πάντα! Η (βραβευμένη πλέον) «Μικρή μας πόλη» μόλις τώρα έκανε το πρώτο της βήμα! Να την περιμένετε όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα σε θεατρικές σκηνές εντός και εκτός Θερμαϊκού και Θεσσαλονίκης!
Μα σας το είπαμε ήδη… Θα σας μαγέψουμε! Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ του Θόρντον Ουάιλντερ. Θεατρική Ομάδα Σ.Π.Α.Θ.Α.Τ. «Φύρδην Μίγδην.

Επιμέλεια/προώθηση : Βαγγέλης Βαλάσης

Share: