κυριακη

Η καλύτερη όλων μας η Κυριακή μας! Επιτέλους, ξεκούραση με χαλαρωτική διάθεση συναντάμε την Γεωργία Αγγελή στην αφηγηματική και ταυτόχρονα διαδραστική  εκπομπή με το κοινό της, με Λαϊκά παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο, μυθολογία όλων των χωρών, παιδική λογοτεχνία και φυσικά Ιστορίες σοφίας “Μύθοι και Πολιτισμοί”. Μείνετε συντονισμένοι, κάθε Κυριακή πρωί από της 10 ως της 12. Καλή ακρόαση!

Τελικά μετά από ώριμη σκέψη.. Το αποφάσισα! Ήρθα στην εκπληκτική παρέα της Χοάνης του Θερμαϊκού. Λοιπόν.. Κάθε Κυριακή 15:00 – 17:00 θα τα λέμε εδώ.. όλοι μαζί παρέα.. Στο δικό σας ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ! Θα τραγουδήσουμε, θα αγαπήσουμε, θα ερωτευθούμε και θα περάσετε ένα καταπληκτικό 2ωρο! Μην λείψει κανείς!!!

Για την συνέχεια της Κυριακής μας. Έρχεται και πάλι η Γεωργία Αγγελή, αυτή την φορά με μία δελεαστική, αφηγηματική εκπομπή. Η θεματολογία της είναι τα εγκλήματα, οι εξαφανίσεις και τα μυστήρια που συντάραξαν τον κόσμο στην Ελλάδα αλλά και σε διάφορα μέρη της γης. “Ανεξιχνίαστες υποθέσεις” Μείνετε συντονισμένοι, κάθε Κυριακή απόγευμα από της 6 ως της 8. Καλή ακρόαση!

Share: