Μάριος Ταβλαρίδης

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Η μουσική είναι τρόπος ζωής.. Δεν θα ξεχάσω, ότι από μικρός βρέθηκα ν’ ακουμπώ ασπρόμαυρα πλήκτρα. Μία 10ετή αγάπη με το Synthesizer. Πριν λίγα χρόνια η αγάπη ήρθε μ’ ένα πρωταγωνιστικό μουσικό όργανο, την τρομπέτα, με την οποία ακόμη ταξιδεύω. Το ραδιόφωνο στην ζωή μου; ρώτησαν κάποιοι! Η ζωή μου είναι το ραδιόφωνο και αυτό μετρά πολλά ραδιοφωνικά ταξίδια, από το 2010 Ράδιο Θερμαϊκός, 2011 trust radio, 2012 Ράδιο Ειρηνικός, 2013 Sam Radio, 2015-2022 Music Radio, ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστευθήκαν, και όσους με εμπιστεύονται.

ΤΗ ΑΓΑΠΩ

Είμαι λάτρης των 80’s, αλλά το ραδιοφωνικό μουσικό μου φάσμα έχει εξαπλωθεί σ’ ένα απέραντο ταξίδι μουσικής και γνώσεων αυτής. Εν έτη 2022, η Χοάνη του Θερμαϊκού, ήρθε να μου ανοίξει νέους μουσικούς ορίζοντες.

Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2023-2024

Στην νέα σεζόν που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο 2023, δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν θα με ακούσετε On Air, το σίγουρο όμως είναι ότι θα είμαι στο support της σελίδας xoani.eu. Ως web designer θα προσπαθήσω να σχεδιάσω για ακόμα μία φορά ένα υπέροχο ειδησεογραφικό αλλά και ραδιοφωνικό site. Θα με βρείτε λοιπόν, στον σχεδιασμό, αλλά και στην αρθρογράφηση. Μπορείτε φυσικά να μου αποστέλλετε τα δικά σας άρθρα προς ανάρτηση στο προσωπικό μου email : marios.tavlaridis@hotmail.com. Τελικά ο καιρός με τρέλανε και αποφάσισα να ξεκινήσω να βγαίνω στον αέρα Κάθε Κυριακή μεσημέρι 15:00 – 17:00 με το Μουσικόραμα στην Χοάνη του Θερμαϊκού.

Καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση

Ταβλαρίδης Μάριος

Share: