ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Παρασκευή μας ξεκινά δυναμικά, καθώς στο πρωινό μας, έρχεται η Αλεξάνδρα Γιαννακού. Μαζί θα πίνουμε τον (μάλλον) δεύτερο πρωινό καφέ, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-12.00, ακούγοντας ελληνική και ξένη έντεχνη, ροκ και ποιοτική ποπ μουσική, με χαρούμενες νότες και μικρά “σφινάκια” από πολιτιστικά & καλλιτεχνικά νέα -του δήμου μας και όχι μόνο-, καθώς και διάφορα παράξενα και αστεία που συμβαίνουν γύρω μας! Και αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… ραντεβού μαζί στη… “ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”

Η απογευματινή ραδιοφωνική σας παρέα έρχεται πολύτ δυναμικά! Κάθε Παρασκευή 18:00-20:00 θα ακούτε και πάλι την αγαπημένη σας εκπομπή Λόγου & Μουσικής,
“Κομ-μάτια ραδιο-φονικά “, που επιμελείται και παρουσιάζει η Ιωάννα Χρυσάκη ! Στην πρώτη εκπομπή θα ακούσουμε ξένη ποπ-ροκ μουσική ( δεκαετίας του ’80 ) κι απαγγελίες ποιημάτων !

Ήρθε και η ωραιότερη μέρα της εβδομάδας! Η Παρασκευή μας. Ο Γιώργος Βασιλειάδης σας παρουσιάζει την εκπομπή του Μουσικό Express. Φυσικά γνωρίζουμε τον Γιώργο από την εκπομπή της Τρίτης και έτσι σίγουρα θα περάσουμε υπέροχα στο δίωρο του. Μείνετε συντονισμένοι, κάθε Παρασκευή βράδυ 10 ως τις 12, σ’ένα διαφορετικό Μουσικό Express. Καλή Ακρόαση!

Share: