ΠΕΜΠΤΗ

Μία πολύ αγαπημένη μέρα της εβδομάδας είναι: η Πέμπτη μας. Η Χριστίνα Κουτουκίδου στην πρωινή ζώνη της Χοάνης του Θερμαϊκού, μας ανεβάζει με τις μουσικές επιλογές της, άλλες φορές με Ελληνικά pop τραγούδια και κάποιες φορές με ξένα pop κομμάτια. Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε Πέμπτη “Τα λέμε μετά μουσικής” στις 10 το πρωί ως της 12. Καλή ακρόαση!

Η συνέχεια έπεται βραδινή καθώς, στην παρέα της Χοάνης του Θερμαϊκού, προστέθηκε η Σίσσυ Φρουζάκη με την εκπομπή της “Νύχτα ξελογιάστρα”. Εμπνεόμενη από το τραγούδι του Βασίλη Καρρά, και με αγάπη προς το Λαϊκό ρεπερτόριο, θα την απολαύσουμε στο διαδικτυακό αέρα μας. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η “Νύχτα ξελογιάστρα” έρχεται κάθε Πέμπτη βράδυ από τις 8 ως τις 10. Καλή ακρόαση!

Την βραδιά κλείνει ο Βαγγέλης Βαλάσης με ρυθμούς μίας εναλλακτικής μουσικής ροκ και όχι μόνο. Μία εκπομπή που έχει λατρέψει από την αρχή το κοινό του και τον ακολουθούν πιστά σε αυτά που αναμεταδίδει. Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε Πέμπτη βράδυ από τις 10 ως τις 12 ακούμε Xoani Rocks. Καλή ακρόαση!

Share: