σαββατο

Η πρώτη μέρα ξεκούρασης, αλλά ίσως και δημιουργικότητας, το Σάββατο μας. Η Γεωργία Αγγελή ξεκινά με μία πολύ ωραία ραδιοφωνική εκπομπή, με θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και παρουσιάσεις βιβλίων λογοτεχνίας. “Άνθρωποι και Ιστορίες”. Μείνετε συντονισμένοι, κάθε Σάββατο μεσημέρι από της 3 ως της 6. Καλή ακρόαση!

Η συνέχεια του Σαββάτου, έρχεται με μία ιδιαίτερη φωνητική χροιά, η Δήμητρα Τύμπα μας ταξιδεύει σε τραγούδια από ένα διαφορετικό μουσικό ραδιόφωνο. Ένα μελωδικό ταξίδι που δεν θέλεις να σταματήσεις ποτέ από αυτό. ” Ωδική…Βοήθεια”. Μείνετε συντονισμένοι, κάθε Σάββατο από της 7 ως της 9. Καλή ακρόαση!

Το βράδυ Σαββάτου, είναι μεγάλο μουσικές εκπλήξεις. Ο Βαγγέλης Βαλάσης έρχεται με διαφορετικό μουσικό ύφος και με διαδραστική επικοινωνία με το κοινό σε μία αλλιώτικη εκπομπή! Mix με τον Μίκτη. Μείνετε συντονισμένοι, κάθε Σάββατο βράδυ από της 9 ως της 11. Καλή ακρόαση!

Η βραδιά μας κλείνει με την Χριστέλφη και της μουσικές επιλογές, Ελληνικές και ξένες. Με τις αφιερώσεις από το κοινό να υλοποιούνται.. στην ραδιοφωνική εκπομπή “Βροχή από Αστέρια”. Μείνετε συντονισμένοι, κάθε Σάββατο βράδυ από της 11 ως της 1. Καλή ακρόαση!

Share: