τεταρτη

Η Τετάρτη μας ξεκινά δυναμικά, καθώς στο πρωινό μας, έρχεται η Αλεξάνδρα Γιαννακού. Μαζί θα πίνουμε τον (μάλλον) δεύτερο πρωινό καφέ, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-12.00, ακούγοντας ελληνική και ξένη έντεχνη, ροκ και ποιοτική ποπ μουσική, με χαρούμενες νότες και μικρά “σφινάκια” από πολιτιστικά & καλλιτεχνικά νέα -του δήμου μας και όχι μόνο-, καθώς και διάφορα παράξενα και αστεία που συμβαίνουν γύρω μας! Και αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… ραντεβού μαζί στη… “ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”

Μία πολύ αγαπημένη μέρα της εβδομάδας είναι: η Τετάρτη μας. Το πρόγραμμα μας ξεκινάει με την Ζωή Βουζίκα. Δυναμική και διαδραστική εκπομπή με το αξιολάτρευτο κοινό της, η Ζωή μας εκφωνεί το “Better Together” με τραγούδια που κάθε φορά θα σε εντυπωσιάζουν και περισσότερο.. Μείνετε συντονισμένοι κάθε Τετάρτη βράδυ στις 8 ως τις 10. Καλή ακρόαση! 

Μετά την εκπομπή της Ζωής Βουζίκα.. Έρχεται, ο Βαγγέλης Βαλάσης με την εκπομπή του “Μουσικό update” σε αγαπημένα μουσικά κομμάτια, καθώς με την αφιερωματική ιδιότητα του, επικοινωνεί στη συνομιλία με τους ακροατές της εκπομπής. Μείνετε συντονισμένοι κάθε Τετάρτη βράδυ στις 10 ως τις 12. Καλή ακρόαση!

Share: